Bang & Olufsen x Scuderia Ferrari

 

همکاری بنگ اند الفسن برای خلق لحظه‌های جذاب در مسابقه فرمول یک

انرژی بخشیدن به لحظه‌های جادویی
Bang & Olufsen مفتخر است که همکاری جدید خود را با اسکودریا فراری برای فصل مسابقه 2023 اعلام کنیم.

علاوه بر لوگوی Bang & Olufsen که روی خودروهایی که توسط چارلز لکلرک و کارلوس ساینز رانندگی می‌شوند، نشان داده می‌شود، Bang & Olufsen و Scuderia Ferrari برای ایجاد بهترین تجربه‌های طرفداران فرمول 1، همکاری نزدیکی خواهند داشت. این همکاری در پیست اسکودریا فراری در مسابقات جایزه بزرگ فرمول 1 و همچنین در سراسر فروشگاه های برند Bang & Olufsen در سراسر جهان به نمایش گذاشته می شود.


ما خوشحالیم که Bang & Olufsen را به عنوان یک شریک رسمی در کنار خود داریم. برای تقریباً یک قرن، این شرکت یک برند کلیدی برای فناوری صوتی پیشرفته، همراه با طراحی پیشرفته بوده است. مانند فراری، Bang & Olufsen نیز یک رهبر و مرجع در زمینه خود است و با تحقیقات مداوم در مورد مواد و سبک، مرزها را در این بخش جابجا می کند. این دو شرکت نقطه‌های مشترک زیادی دارند، بنابراین ما برنامه ها و انتظارات زیادی برای این همکاری داریم.

بندتو ویگنا
مدیر عامل فراری


جادو در کنار مسیر مسابقه و نمایش‌های فروشگاهی در سراسر جهان

ما برخی از نمادین‌ترین محصولات صوتی و سرگرمی خانگی را از سال 1925، بر اساس ترکیبی منحصربه‌فرد از صدای قدرتمند، طراحی جاودانه و مهارت‌های بی‌رقیب خلق کرده‌ایم.
برای تقویت لحظات جادویی در کنار پیست، ما پیشرفته‌ترین، قدرتمندترین و خوش‌صداترین بلندگوهای Beolab و همچنین دستگاه های پخش تلویزیونی چشم‌گیری را نصب می‌کنیم.
منتظر مجموعه‌ای از رویدادهای جذاب در فروشگاه‌های ما در سرتاسر جهان باشید که عشق به سرعت و موسیقی را جشن می‌گیرند.

این همکاری با اسکودریا فراری نقطه عطف مهم دیگری برای ما و بلندپروازی ما برای ارائه لحظات جادویی به مشتریان در سراسر جهان است.

مدیر ارشد بازاریابی Bang & Olufsen، کمل اودی، می‌گوید: “ما مشتاقانه منتظر خلق لحظاتی همراه با اسکودریا فراری هستیم که مرزها را جابجا کند و احساسات را فراتر از مسیر، جاده یا ردیف اول یک کنسرت موسیقی برانگیزد – به گونه ای که هیچ کس دیگری تا به حال نتوانسته است این کار را انجام بدهد.”