ممکن است که می‌خواهید PS4 خود را بفروشید، آن را به یکی از اعضای فامیلتان بدهید و یا حتی به صورت کپی خور در آن بازی ریخته باشید و برای اجرای بازی جدیدی نیاز به اتصال به اینترنت داشته باشید. در تمام این موارد نیاز به پاک کردن کامل و ریست فکتوری PS4 خود خواهید داشت.

همچنین ریست فکتوری کردن PS4 می‌تواند مشکلاتی مانند کرش کردن، هنگ کردن یا عدم امکان سیو کردن‌های مداوم را برطرف کند.

بیشتر بخوانید:

با توجه به این که تمام اطلاعات مربوط به بازی‌های شما از جمله سیوهای بازی با ریت کردن PS4 پاک خواهند شد، در صورتی که می‌خواهید این اطلاعات را داشته باشید بهتر است قبل از پاک کردن کامل PS4 از این اطلاعات بکاپ بگیرید.

اما قبل از آن که بتوانید PlayStation 4 خود را ریست فکتوری کنید باید حساب کاربری PlayStation Network خود را غیر فعال کنید.

نحوه غیر فعال کردن حساب PlayStation Network

  1. وارد Settings در PS4 خود شوید و بخش PlayStation Network/Account Management را باز کنید.
  2. تب Activate as Your Primary PS4 را باز کنید، سپس گزینه Deactivate را انتخاب کنید.
  3. Yes را برای تایید تصمیم خود انتخاب کنید.
  4. زمانی که پروسهDeactivation تمام شدOK را بزنید.

چگونه PS4 را ریست فکتوری کنید

در ادامه با دو روش (روش اصلی و روش Safe Mode) ریست فکتوری کردن PlayStation 4 آشنا می‌شویم.

روش اصلی ریست فکتوری PS4

نحوه ریست فکتوری PS4
گزینه Initialize PS4 و در صفحه بعد Full را انتخاب کنید که کاملا PlayStation 4 خود را پاک کنید.
  1. وارد Settings در PlayStation 4 خود شوید.
  2. وارد بخش Initialization شوید و گزینه Initialize PS4 را انتخاب کنید.
  3. گزینه Full را انتخاب کرده و دکمه Initialize را بزنید.
  4. Yes را برای تایید تصمیم خود انتخاب کنید.

این کار می‌تواند با توجه به میزان اطلاعات موجود در کنسول بازی شما بین 1 تا 2 ساعت طول بکشد.

روش ریست فکتوری PS4 از Safe Mode

اگر به هر دلیلی نتوانستید از روش اصلی PlayStation خود را ریست فکتوری کنید، از طریق Safe Mode اقدام کنید.

  1. دکمه پاور PS4 خود را نگه دارید تا 2 بار صدای بوق بشونید.
  2. در منو نمایش داده شده گزینه Initialize PS4 را انتخاب کنید تا تمام اطلاعات روی کنسول خود را پاک کنید و آن را ریست فکتوری کنید.

نکته: انتخاب Restore Default Settings به جای Initialize PS4، تنظیمات PlayStation 4 شما را به حالت اول برمی‌گرداند اما دیتا شما را نگه می‌دارد. اگر مشکلات نرم‌افزاری مربوط به سیستم‌عامل در PlayStation 4 خود دارید، گزینه Initialize PS4 را برای نصب شدن دوباره سیستم‌عامل انتخاب کنید.

شما که وارد این صفحه شده‌اید چرا می‌خواهید PS4 خود را ریست فکتوری کنید؟ آیا شما هم بازی Gran Turismo 7 را خریداری کرده‌اید و متوجه شده‌اید که برای انجام تقریبا تمام بازی باید آنلاین باشید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.